Tevreden klanten

Bewezen werking

Sinds 2006 loopt er uitvoerig wetenschappelijk onderzoek naar de interactie van externe probiotica met huisstofmijt en andere allergie verwekkers. Dit onderzoek werd gedaan door o.a. Universiteit Gent uit België en BMA Labor uit Duitsland. Deze studies tonen duidelijk aan dat de goede bacteriën (probiotica) sterk inwerken op de allergenen, met een drastische vermindering van het aantal allergenen als resultaat. Recente labo testen door BMA Labor tonen aan dat 1 verneveling met Q-Viva Allergenen Spray reeds na 24 uur in een permanente verlaging van 30% van de huisstofmijt allergenen resulteert.

Uit de praktijk blijkt dat na 5 dagen dagelijkse verneveling met Q-Viva Allergenen Spray het aantal allergenen zodanig gedaald is dat de allergische reacties en symptomen merkbaar afnemen. Om ervoor te zorgen dat de allergische gevolgen van de huisstofmijten niet terugkeren, raden we aan dagelijks de spray te gebruiken. Zo voeg je dagelijks nieuwe probiotica toe die meteen voor jou aan de slag kunnen.

De probiotica zijn ook écht goede bacteriën. De veiligheid van de bacteriën is volledig gecertificeerd: veilig voor inhalatie, voedsel, huidcontact en ogen.

Q-Viva

en maak korte metten met jouw allergie voor huisstofmijt.

29.95 26.2529.95 26.25In winkelmand