Laat probiotica je

allergieklachten

verminderen

De Q-Viva Allergenen Spray werkt op basis van actieve probiotica. Dit zijn  100% natuurlijke, goede bacteriën die het aantal allergenen in textiel aanzienlijk verminderen. Ze breken op 100% natuurlijke wijze de verwekkers van allergieën af. Hoe minder allergenen, hoe kleiner het risico op allergische reacties.

Hoe werkt het?

In de uitwerpselen van huisstofmijten zitten proteïnen die een allergische reactie kunnen veroorzaken. De probiotica of goede bacteriën die in Q-Viva Allergenen Spray zitten, produceren enzymen die deze proteïnen uit de uitwerpselen isoleren. Deze geïsoleerde proteïnen worden dan door de goede bacteriën verteerd.

Op deze manier daalt het aantal allergenen in het textiel en dat is net wat we willen, niet?

huisstofmijt in textiel
geen allergie dankzij de huisstofmijt spray

100% natuurlijk,

100% veilig

Q-Viva Allergenen Spray is géén medicatie en géén biocide– het is 100% natuurlijk en doodt geen organismen. Door de natuurlijke werking is Q-Viva Allergenen Spray 100% veilig voor zowel mens als dier – ook veilig om te gebruiken tijdens zwangerschap en in de omgeving van baby’s en jonge kinderen.

Direct online bestellen

Q-Viva

en maak korte metten met jouw allergie voor huisstofmijt.

29.95 26.2529.95 26.25In winkelmand

Bewezen werking

Sinds 2006 loopt er uitvoerig wetenschappelijk onderzoek naar de interactie van externe probiotica met huisstofmijt en andere allergie verwekkers. Dit onderzoek werd gedaan door o.a. Universiteit Gent uit België en BMA Labor uit Duitsland. Deze studies tonen duidelijk aan dat de goede bacteriën (probiotica) sterk inwerken op de allergenen, met een drastische vermindering van het aantal allergenen als resultaat. Recente labo testen door BMA Labor tonen aan dat 1 verneveling met Q-Viva Allergenen Spray reeds na 24 uur in een permanente verlaging van 30% van de huisstofmijt allergenen resulteert.

Uit de praktijk blijkt dat na 5 dagen dagelijkse verneveling met Q-Viva Allergenen Spray het aantal allergenen zodanig gedaald is dat de allergische reacties en symptomen merkbaar afnemen. Om ervoor te zorgen dat de allergische gevolgen van de huisstofmijten niet terugkeren, raden we aan dagelijks de spray te gebruiken. Zo voeg je dagelijks nieuwe probiotica toe die meteen voor jou aan de slag kunnen.

De probiotica zijn ook écht goede bacteriën. De veiligheid van de bacteriën is volledig gecertificeerd: veilig voor inhalatie, voedsel, huidcontact en ogen.