fbpx Skip to main content

Laat probiotica je

allergieklachten

verminderen

De Q-Viva Allergenen Spray werkt op basis van actieve probiotica. Dit zijn  100% natuurlijke, goede bacteriën die het aantal allergenen in textiel aanzienlijk verminderen. Ze breken op 100% natuurlijke wijze de verwekkers van allergieën af. Hoe minder allergenen, hoe kleiner het risico op allergische reacties.

Hoe werkt het?

In de uitwerpselen van huisstofmijten zitten proteïnen die een allergische reactie kunnen veroorzaken. De probiotica of goede bacteriën die in Q-Viva Allergenen Spray zitten, produceren enzymen die deze proteïnen uit de uitwerpselen isoleren. Deze geïsoleerde proteïnen worden dan door de goede bacteriën verteerd.

Op deze manier daalt het aantal allergenen in het textiel en dat is net wat we willen, niet?

huisstofmijt in textiel
geen allergie dankzij de huisstofmijt spray

100% natuurlijk,

100% veilig

Q-Viva Allergenen Spray is géén medicatie en géén biocide– het is 100% natuurlijk en doodt geen organismen. Door de natuurlijke werking is Q-Viva Allergenen Spray 100% veilig voor zowel mens als dier – ook veilig om te gebruiken tijdens zwangerschap en in de omgeving van baby’s en jonge kinderen.

Direct online bestellen

Q-Viva

en maak korte metten met jouw allergie voor huisstofmijt.

26.25 26.25Toevoegen aan winkelwagen

Bewezen werking

De actieve bestanddelen van de Q-viva Allergenen Spray zijn probiotica (bacteriën met een positief effect op de mens) die ook in de natuur voorkomen. De gebruikte bacteriën zijn 100% veilig voor zowel mens als dier en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. De interactie van de bacteriën met de allergenen zijn uitvoerig in diverse laboratoria getest. Uit de testen is gebleken dat het allergenen niveau in textiel al drastisch daalt door een enkele verneveling van de spray na een periode van 24 uur. Uit de praktijk en de positieve ervaring van duizenden consumenten is gebleken dat een dagelijkse lichte verneveling tot de beste resultaten leidt. Daar de Q-viva Allergenen Spray hoofdzakelijk op de allergenen in werkt en niet op de huisstofmijt zelf, is het aangewezen om de behandeling dagelijks te blijven herhalen op de locaties waar het vaakst verbleven wordt (vb. bed/slaapkamer).