fbpx Skip to main content

Met de probiotica van de Q-viva Allergenen Spray verspreid je 100% natuurlijke, goede bacteriën die het aantal allergenen drastisch verminderen.

Elke nacht deel je je bed met miljoenen huisstofmijten. Mijten zijn natuurlijke huisgenoten die in huisstof leven en die zich net als jou thuis voelen in een heerlijk warm bed. Ze voelen zich namelijk het prettigst in warme en vochtige omgevingen. Huismijten zijn kleine, spinachtige beestjes die je met het blote oog niet kunt zien. Ze eten huidschilfers van mensen en dieren en komen in alle huizen voor, ook als het er schoon is.

Huisstofmijtallergie is een reactie van het immuunsysteem op de uitwerpselen van de huisstofmijt. De favoriete bezigheid van de huisstofmijt is met name zijn behoefte doen. Door huismijtallergenen in te ademen ontstaat er een allergische reactie die zich uit in niesbuien, gesnotter, een verstopte neus, jeuk in de ogen en de neus tot zelfs benauwdheid en ademhalingsmoeilijkheden.

Met de probiotica van de Q-Viva Allergenen Spray verspreid je 100% natuurlijke, goede bacteriën die het aantal allergenen drastisch verminderen. En hoe minder allergenen, hoe minder risico op allergische reacties.

Q-Viva

en maak korte metten met jouw allergie voor huisstofmijt.

26.25 26.25Toevoegen aan winkelwagen