Snelle levering

Elke werkdag voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis

Gratis verzending

Een bestelling boven 60 euro wordt gratis verzonden
Aanbieding!

Q-Viva Probiotic Spray + gratis navulling

54.90 29.95

Geef jezelf of iemand dierbaar een goede nachtrust als cadeau voor de feestdagen. Verlos hen of jezelf van klachten voor huisstofmijt allergie. We bieden je nu exclusief een gratis navulling aan bij aankoop van een Q-Viva Probiotic Spray. Dit pakket van € 54,90krijg je van ons aan slechts € 29,95 tot en met 31 december 2021.

Artikelnummer: Navulpromo Categorie:

Beschrijving

Geef jezelf of iemand dierbaar een goede nachtrust als cadeau voor de feestdagen. Verlos hen of jezelf van klachten voor huisstofmijt allergie. We bieden je nu exclusief een gratis navulling aan bij aankoop van een Q-Viva Probiotic Spray. Dit pakket van € 54,90 krijg je van ons aan slechts € 29,95 tot en met 31 december 2021.

De Allergenen Spray van Q-Viva is een unieke spray die werkt op basis van actieve probiotica. Deze probiotica of goede bacteriën breken op 100% natuurlijke wijze de verwekkers van allergieën (huisstofmijt uitwerpselen, pollen, huidschilfers van huisdieren en organische vervuiling) af.
Textiel zoals matrassen, kussens, dekbedden, gestoffeerd meubilair, gordijnen, vloerkleden, knuffelbeesten, etc. zijn een broeihaard van allergenen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Het zit met name boordevol micro-organische vervuiling. De Allergenen Spray van Q-Viva verlaagt aanzienlijk het risico op allergieën door aan de hand van probiotica opnieuw een gezonde microflora te doen ontstaan.

  • 100% natuurlijke werking: geen gebruik van drijfgas
  • Spaarzaam in gebruik: 150 vernevelingen per flesje
  • Wetenschappelijk bewezen werking*

* Sinds 2006 loopt er uitvoerig wetenschappelijk onderzoek naar de interactie van externe probiotica met huisstofmijt en andere allergie verwekkers. Dit onderzoek werd gedaan door o.a. Universiteit Gent uit België en BMA Labor uit Duitsland. Deze studies tonen duidelijk aan dat de goede bacteriën (probiotica) sterk inwerken op de allergenen, met een drastische reductie van het aantal allergenen als resultaat. Recente labo testen door BMA Labor tonen aan dat 1 behandeling met Q-Viva Allergenen Spray reeds na 24 uur in een permanente verlaging van 30% van de huisstofmijt allergenen resulteert. Uit de praktijk blijkt dat na 5 dagen dagelijkse behandeling met Q-Viva Allergenen Spray het aantal allergenen dermate is gedaald dat de allergische reacties en symptomen merkbaar afnemen. Daar de Q-Viva Allergenen Spray hoofdzakelijk op de allergenen in werkt en niet op de huisstofmijt zelf, is het aangewezen om de behandeling dagelijks te blijven herhalen

Zo werkt Q-Viva

 

Gebruik

Je kan de spray gebruiken op alle textiel. Vernevel één keer per dag gedurende twee seconden. De spray voegt bij het vernevelen probiotica of goede bacteriën toe aan je omgeving. De verneveling heeft een dubbele werking: het breekt systematisch de voedingsbodem af van slechte organismen en het werkt vochtverlagend.

Door zijn natuurlijke werking is het product ook 100% veilig voor zwangere vrouwen, baby’s en je huisdier.

  • schudden voor gebruik
  • 1 verneveling per dag gedurende 2 seconden
  • Behandel je opengeslagen bed bij voorkeur ‘s ochtends
  • 150 vernevelingen per flesje

Zo werkt Q-Viva